Anti-roos behandeling

Last van schilfers? Hier krijgt uw viervoeter een aangepaste behandeling waardoor zijn of haar huid en vacht er weer stralend uitziet.

Anti-rui behandeling

Bij overtollig haarverlies kan u ook terecht bij Care4Pets. Met speciaal materiaal en technieken wordt uw hond of kat ontdaan van al zijn dode vacht.

aparte behandelingen

U hoeft niet altijd voor een volledige behandeling naar het trimsalon te komen. U kan ook opteren om enkel nagels te knippen, enkel oren of ogen reinigen, enkel anaal klieren ledigen, enkel borstelen of wassen en drogen of probeer de infraroodcabine. 

Heeft uw hond last van volle anaal klieren? Vanaf nu hoeft u hiervoor niet meer langs de dierenarts. Voor een kleine prijs worden de anaal klieren geledigd. Bij een volledige behandeling is dit inbegrepen en wordt u hiervoor niets extra aangerekend. Wacht hiermee niet te lang! De klieren zouden kunnen gaan ontsteken waardoor u alsnog de dierenarts moet raadplegen. Elke keer u naar het trimsalon komt wordt dit automatisch voor u gecontroleerd.

Wellness

Bij care 4 pets wordt er ook gedacht aan uw oudere huisdieren. De infraroodcabine is een echte aanrader voor honden en katten die last hebben van reuma , spierpijnen of gewoon voor een ideaal ontspanningsmoment.